Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:57 am

VIDEO Glumac Russell Brand optužen za silovanje

Piše A. A.

Glumac Russell Brand optužen je za silovanje, seksualni napad i emocionalno zlostavljanje tijekom sedmogodišnjeg perioda.

Optužile su ga četiri žene. Tvrde da se sve dogodilo između 2006. i 2013. kada je bio voditelj BBC radija 2 i Kanala 4, prije nego što je postao holivudska zvijezda, piše The Times

Ove stravične optužbe dospjele su u javnost nakon što je Russel u petak na svoj YouTube kanal postavio video u kom oštro demantira veoma ozbiljne optužbe koje su se pojavile na njegov račun.

‘Kao što sam opširno pisao o tome u svojim knjigama, bio sam kroz prošlost vrlo, vrlo promiskuitetan. Tijekom tog vremena promiskuiteta, odnosi koje sam imao apsolutno su uvijek bili sporazumni. Tada sam uvijek bio transparentan oko toga, gotovo previše transparentan, a transparentan sam i sada. Pitam se čiji interes stoji iza svega’, rekao je. 

Kako se navodi u izvještajima koje je prenio The Times, jedna žena tvrdi da ju je silovao ‘pribivši je uza zid’, a druga da ju je glumac napao kada je on imao 31 godinu, a ona tek 16 godina. Ona je rekla i kako ju je glumac nazivao ‘djetetom’ tijekom ’emocionalno nasilne i kontrolirane veze koja je trajala tri mjeseca’. 

Treća žena istaknula je da ju je komičar seksualno napao dok je radila s njim u Los Angelesu kao i da joj je prijetio tužbom ako nekome nešto kaže. Četvrta žena izjavila je da ju je seksualno napao, ali i fizički i emocionalno zlostavljao, prenosi N1

Glumac je optužbe demantirao.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)