Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:06 am

SKROVITE PLAŽE, ŠETNICE, KOKTEL BAROVI Dalmatinski otok svrstan u 10 najboljih na svijetu

Piše A. A.

Svjetska turistička platforma Big 7 Travel nedavno je objavila listu 50 najboljih otoka na svijetu.

Listu su sastavili stručnjaci prema recenzijama čitatelja magazina i prema recenzijama na društvenim mrežama. U obzir su također uzeli hotele i restorane dostupne na otocima.

Tako se na visokom 10. mjestu našao jedan hrvatski otok. Riječ je o Hvaru, otoku koji su već ranije hvalili brojni svjetski mediji te ga nerijetko uvrštavali među najljepše destinacije svijet. 

‘Hvar je možda jedan od najpoznatijih i najmodernijih hrvatskih otoka. Nije teško shvatiti zašto turisti hrle na Hvar – prekrasne ulice, koktel barovi, šetnice, usidrene jahte… Izvan samog grada nalaze se drevni zaseoci, vinogradi i skrovite plaže za one koji traže nešto skromnije’, piše u članku te dodaju kako svakako vrijedi posjetiti Jelsu, prenosi Index

Osim Hvara, prva mjesta na listi poznatog časopisa zauzeli su: Malta, Kokosovi otoci, Dominika u Karipskom moru, Speces u Grčkoj, otočje Galápagos, Tahiti, otočje Raja Ampat, Tasmanija i Bahami. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)