Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:40 pm

Croatia Airlines letjet će iz Zračne luka Zadar za München do 9. siječnja

Piše N.M.

Zračna luka Zadar prvi put će imati međunarodni let izvan ljetne sezone koja službeno završava krajem listopada.

Nacionalni avio-prijevoznik Croatia Airlines uvodi izravni međunarodni let Zadar – München. S tom se linijom nedavno pohvalio Mario Paleka, direktor TZ Grada Zadra koja subvencionira letove stranih a prvi put i domaće kompanije.

Uz redovnu liniji kojom nacionalni prijevoznik povezuje Zadar i Zagreb te letove između Pule i Zadra, Croatia Airlines će liniju s Münchenom održavati do 9. siječnja.

Iz Osijeka će se ona odvijati cijelu zimu. Iz Zadra će ta izravna veza s glavnim gradom Bavarske prometovati utorkom i subotom, dakle dva puta tjedno.

Sezonski međunarodni promet na zadarskom aerodromu ove godine završava 29. listopada kad će biti zadnji let Ryanaira koji svake godine i otvara sezonu u Zemuniku, javlja 057 Info.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)