Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:38 pm

VIDEO Talijanski vojni zrakoplov pao na automobil, poginula djevojčica (5), pilot je skočio u zadnji čas!

Piše N.M.

Talijanski vojni zrakoplov srušio se tijekom vježbi u Torinu, pao na automobil i usmrtio petogodišnju djevojčicu, dok je pilot preživio, prenose u subotu talijanski mediji, javlja N1.

Talijanska novinska agencija AGI izvijestila je da je devetogodišnji brat poginule djevojčice teško ozlijeđen, dok roditelji i pilot nisu u životno opasnoj situaciji.

Svi ozlijeđeni imaju opekline različitog stupnja i prevezeni su u bolnicu.

Talijanski mediji pišu kako se vojni zrakoplov srušio tijekom polijetanja u torinskoj zračnoj luci Caselle tijekom vježbi povodom obilježavanja 100. obljetnice zračnih snaga u nedjelju.

One of the aircraft of the Frecce Tricolori crashed on take off from Turin Caselle airport—Italy pic.twitter.com/QZQ25bfIsP

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)