Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:15 am

SUPRUGA BIVŠEG HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: Uništavali su mu život, stalno su ga pljuvali!

Piše N.M.

Iva Alilović, supruga Mirka Alilovića, bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca na Instagramu se dotakla činjenice da je Alilović često bio osporavan dok je branio za Hrvatsku.

– Toliko je bio tokom svoje karijere omalovažavan i podcijenjen od strane hrvatskih dnovinara (koji u konačnici veze sa rukometom nisu imali, nit imaju). Stalno su ga pljuvali, ali stalno, i u trenutcima kad je za dobrobit hrvatske repke trebao biti skoncentriran i smiren oni su baš njega i njegovu obitelj (koja sa ničim veze nema ) ko’ za inat uzimali na zub i uništavali mu život. Po čijem nalogu ne znam, ali sigurna sam da postoji i iza toga neka priča! Tko je kriv? Mirko i uvijek Mirko! Hvalili su neke tamo lijeve rukometaše i od njih radili ne znam ni ja kakve zvijezde, a to su sve prosječni igrači u svojim klubovima bili, a i ostali! Nikada nije on bio dobar Hrvatima, ali zato su ga Mađari iskreno cijenili i volili! Hrvatski mediji nikada njegov uspjeh u klubovima gdje je igrao nisu spominjali! Promijenio je malo klubova tokom svoje karijere, a hrvatskoj repki dao je 8 medalja!!! Pa i to govori nešto. Igrao je uvijek u vrhunskim klubovima, na vrhu, gdje je i danas sa svojih 38 godina! Sve trenutke, kako lijepe, tako i one ružne prolazili smo zajedno i jako sam sretna sto ga imam i ponosna na njega! – napisala je Iva Alilović.

Mirko Alilović ovog je ljeta promijenio klub. Iz mađarskog Pick Szegeda otišao je u poljsku Wislu iz Plocka. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)