Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:06 am

MISLAV KAROGLAN O HAJDUKOVOM VEZNJAKU: Imali smo ludu sreću da ga dovedemo!

Piše N.M.

Mislav Karoglan gostovao je u A1 Nogometnom Podcastu kod voditelja Milana Stjelje. Karoglan je prokomentirao brojne aktualnosti, a posebno zanimljiva je bila priča vezana za Rokasa Pukštasa

– Imali smo ludu sreću da ga dovedemo. Bio je na probi sedam dana. Nije to svidljiv igrač, nije dribler, ali uvijek bih zadnje treninge stavio u 9 navečer da možeš dugo raditi. Ideš kući kasno, a on u dvorani ili teretani. On ima svoj dnevnik, strašno procesuira informacije. Ostavio sam ga na karakter. Bilo je čupavo da ostane. Njegov mentalni sklop, to nikad u životu nisam vidio. Ekstreman je u pozitivnom smislu – ispričao je Karoglan. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)