Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:36 pm

FOTOGALERIJA Show na Fibra festu, publika natjerala pjevača grupe Svemirko da skine košulju

Piše R.Đ.

Sinoć je na Bačvicama započeo 5. Fibra fest koji je privukao mnoštvo uglavnom mlađe publike. 

Festival urbane glazbe otvorila je zagrebačka rock grupa Djeca! Ugodno je iznenadila posjetitelje svojom izvedbom.

Nastupila je potom beogradska grupa Artan Lili – predstavnik srpske nove scene predvođen odličnom pjevačicom Romanom i gitaristom Ivanom SkopulovičemOvo je bio njihov drugi nastup u Splitu, a publika ih je odlično prihvatila. 

Treća je nastupila synthwave grupa Pocket Palma iz Zagreba koju čine dio grupe Djeca! Svojim atraktivnim nastupom ispunila je zahtjeve izbirljive splitske publike.

Grupa Svemirko iz Zagreba očiti je ljubimac publike koja ih je cijelo vrijeme prizivala, a izlaskom na pozornicu izazvala je pravu euforiju. Povicima ‘svuci se’ iz publike su natjerali pjevača da skine košulju i baci je među prve redove. Zatim se i sam spustio među njih.

Još su nastupili hip hop glazbenici Hiljson Mandela i Krankšvester koji su također ljubimci Splićanki i Splićana. 

Večeras nastupaju Matija Cvek & The Funkensteins, Vojko V, Z++, Marisol i Miach

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)