Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:35 pm

FOTO/VIDEO Fibra fest: U prepunom Kinu Bačvice nastupili Vojko V i Matija Cvek

Piše N.M.

U prepunom splitskom Kinu Bačvice druga večer Fibra festa protekla je u znaku koncertnih promocija novih studijskih izdanja. Porinom nagrađeni splitski reper Vojko V uživo je predstavio hvaljeni drugi studijski album Dvojko, na kojem se nalazi i favorit publike – singl ‘Mamacita’. Matija Cvek, pak, zajedno s bendom The Funkensteins premijerno je u Splitu izveo novi studijski album ‘Vile se ovdje igraju’.

‘Čini mi se da je bilo dosta dobro. Imali smo malu tremu jer je nova pjesma. Mislim da je sve bilo jako iskreno i da je publika to prepoznala’, kazao nam je Cvek nakon nastupa. 

U Splitu je do sada održao 15-ak koncerata.

‘Imam veliku sreću da se Split i ja jako volimo i da na glazbenoj razini izvrsno funkcioniramo. Mi dajemo dušu, svim srcem to volimo’, dodao je. 

Rekao nam je i kako će u veljači u Splitu imati do sada najveći koncert. Detalje još uvijek ne može podijeliti s javnošću. 

Koliko je zanimanje Splićana bilo za ovim glazbenim događajem, govori i podatak da je prodano više od 1000 ulaznica.

Vojko je već otkrio kako voli repati u Splitu, te kako mu je Ljetno kino Bačvice jedna od dražih lokacija za nastupanje. Splitska publika je i večeras opravdala Vojkova očekivanja. Repali su s njim uglas.

Pred Vojkom V je i veliki samostalni koncert 11. studenog u Domu sportova u Zagrebu. 

– Za taj nastup imam velika očekivanja i stvarno smo spremili poseban show za tu priliku, ali ne smijem otkrivati previše osim da će biti vizualno nabrijan. Ozbiljno smatram da će to biti najbolji nastup u mome životu, ako sve bude onako kako sam zamislio – najavio je Vojko V.

Donosimo djelić ozračja u foto/video galeriji Veljka Martinovića.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)