Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:05 pm

Za najlipše djetinjstvo, upiši se u Jedinstvo!

Piše P. R.

Stiglo je naše najdraže doba godine, vrijeme kada primamo novu dječicu i članove u folklorne glazbeno-plesne škole Jedinstva! Želiš li plesati, pjevati, svirati i putovati, na pravom si mjestu! – poručili su iz Folklornog ansambla Jedinstvo Split.

– Novost od ove godine je novooformljena sekcija Folklorni vrtić! U nju će se upisivati djeca predškolskog uzrasta (4-7 godina), a za cilj će imati pravilno razvijanje koordinacije pokreta i osjećaja za ritam kao pripremu za zdravi motorički razvoj djece, uklopljen u zabavne i primjerene igre prilagođene dječjem uzrastu – naveli su iz Jedinstva.

– U dva popodnevna termina tjedno po sat vremena, kroz pjesmu, pjevanje i priču djeca će se upoznati i s tradicionalnim melodijama, nošnjama, instrumentima i raznolikim folklornim bogatstvima Lijepe naše, a sve to pod vodstvom i stručnim nadzorom magistri predškolskog odgoja s folklornim pedigreom – dodali su.

Linku za online prijavu pristupite OVDJE, a za sve dodatne informacije na raspolaganju su njihove društvene mreže (Facebook, Instagram), mobitel 091 395 8382 i e-mail kud-jedinstvo@kud-jedinstvo.hr.

– Dođi u Jedinstva: nauči, pleši, pjevaj, sviraj, putuj, sklapaj prijateljstva, pronađi nove ljubavi! Upiši se!

• Folklorni vrtić (predškolski uzrast, 4 – 7 godina)
• Škola folklora ‘Branko Šegović’ (1. r. OŠ – 8. r. OŠ)
• Škola mandoline, gitare i tambure (3. r. OŠ – 4. r. SŠ)
• Pripremni folklorni ansambl i orkestar

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)