Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:26 pm

MARIO MALOČA: Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka, ali to je život!

Piše D. F.

Mario Maloča u nedjelju će dirigirati obranom Gorice u duelu s Hajdukom. Jasno je da je to za nekadašnjeg kapetana ‘bijelih’ više od obične utakmice.

– Dva tjedna smo super radili. Prijateljska utakmica s Dinamom je izgledala odlično. Za mene je Hajduk uvijek najbolja ekipa u Hrvatskoj. Ove sezone su tu i rezultati. Igraju jako dobro imaju atmosferu. Nažalost, kiksali su protiv Istre neočekivano. Hajduk je jako dobar, jako dobro izgleda, složeni su, financijski puno bolji nego u moja vremena – rekao je Maloča, a potom dodao:

– Moja očekivanja za nedjelju su velika. Pokazali smo da se možemo nositi s vodećim ekipama. Igramo doma, bit će pun stadion, većinom će to biti navijači Hajduka, ali nadam se da možemo uzeti barem jedan bod.

Ovo će biti prvi put da će Maloča igrati protiv Hajduka. 

– Ovo je prvi put da sam s druge strane. Nisam mislio da ću ikad igrati protiv Hajduka. To je život. Veliki sam navijač Hajduka, nikad to nisam krio, ali u 90 minuta emocije su sa strane i napravit ću sve da Gorica uzme bodove.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)