Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:14 pm

Ivica Katić novi je chef kuhinje Aminess Khalani Beach hotela u Makarskoj

Piše P. I.

Od ove jeseni gosti makarskog Aminess Khalani Beach hotela imat će priliku osim nezaboravnog pogleda s terase ‘The Above’ Rooftop Restauranta uživati i u vrhunskoj gourmet ponudi koju će im pripremati novi chef Ivica Katić i njegov tim Aminess Hotels & Resorts nastavlja svoje kontinuirano ulaganje u kvalitetu, a tom cilju posebno će pridonijeti chef Ivica Katić koji preuzima poziciju glavnog chefa kuhinje za cjelokupnu pripremu hrane unutar renomiranog Aminess Khalani Beach Hotela u Makarskoj. Iskusni splitski kuhar svojim znanjem, impresivnim iskustvom i odličnim dosadašnjim radom bit će odličan voditelj već zavidnog gourmet tima hotelske grupacije Aminess i njihovog makarskog hotela.

Ovo najnovije imenovanje samo je jedna u nizu brojnih izvrsnih suradnji Aminessa i vrhunskih chefova kojom nastavljaju svoj put prema tituli najboljih u hotelijerstvu, osobito što se tiče kulinarske ponude.

– Jako sam sretan što postajem dio prestižnog kulinarskog tima u Aminess Khalani Beach Hotelu u Makarskoj što uključuje između ostalog i brigu o atraktivnom ‘The Above’ restoranu. Veseli me što preuzimam ulogu glavnog voditelja za cjelokupnu ponudu hrane te se okrećem novom izazovnom poglavlju u svojoj kulinarskoj karijeri. Fokus će i dalje biti na zadovoljstvu naših gostiju te vjerujem kako će uživati u raznim kulinarskim delicijama koje ćemo bazirati na korištenju sezonski dostupnih namirnica lokalnog porijekla te ribom i plodovima iz našeg Jadrana. Radujem se suradnji s talentiranim kuharima i kolegama iz Aminess gourmet tima – komentirao je Ivica Katić.

Ivica je već od djetinjstva većinu svog slobodnog vremena provodio igrajući se u kuhinji, a uživao je i u kuhanju s obitelji. Uvijek je težio stjecanju novih znanja te upoznavanju i istraživanju različitih kuhinja, kultura i okusa koje danas nastoji ukomponirati u svoj svakodnevni rad i recepte. Svoje kulinarsko putovanje započeo je u restoranu Bota Šare u Splitu, nakon čega profesionalnu karijeru nastavlja u Njemačkoj gdje se razvijao i postao izvrsnim chefom. Prije nego se pridružio timu Aminess Khalani Beach hotela radio je kao izvršni chef u hotelu Ambasador Split.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)