Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:18 pm

VIDEO Bivši hajdukovac u spotu Duška Lokina

Duško Lokin, jedan od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe, u srpnju je predstavio novi album na kojem se našao singl ‘Ti si moje proljeće i ljeto’. Kako se pjesma često vrti na gotovo svim domaćim i regionalnim radijskim postajama, te su publici brzo stihovi ušli u uho, odlučio je snimiti spot za pjesmu.

Pjevač je za novi spot angažirao obitelj. Zaljubljeni par glume njegova unuka Tena Trebotić i njezin suprug Dinko, bivši igrač Hajduka, a danas igrač rumunjskog drugoligaša FC Buzao.

Spot je sniman u kući Tene i Dinka, u kojoj žive s devetogodišnjom kćeri Nikki i jednogodišnjim sinčićem Kajom. Ideja i želja za spot došla je od Duška, a kako su nam akteri ispričali dobro su se svi zabavili. Spot imate priliku vidjeti prvi jer službeno još nije objavljen.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)