Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:10 am

UŽIVO (16.00): Hajduk kreće u obranu trofeja kupa, Leko bi mogao izmiješati momčad

Piše D. F.

Hajduk danas u Slavonskom Brodu kreće u obranu trofeja Hrvatskog kupa. ‘Bijeli’ od 16 sati na stadionu Stanko Vlainić-Dida igraju protiv Omladinca iz Gornje Vrbe. Domaći Omladinac natječe se u Međužupanijskoj ligi Slavonski Brod – Požega, a za ovaj susret vlada veliki interes. To je očekivano s obzirom da Hajduk u Slavoniji ima dosta navijača.

Ivan Leko danas će odraditi posljednju, petu utakmicu suspenzije koju je zaradio nakon isključenja u Superkupu na Maksimiru protiv Dinama. Za današnji susret Leko ne može računati na Lovru Kalinića, Filipa Krovinovića, Leona Dajakua, Ismaela Dialla, Niku Sigura, Filipa Čuića, a već od ranije nema ni Rokasa Pukštasa

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Šarlija, Uremović, Melnjak, Lauš, Kalik, Benrahou, Sahiti, Brajković, Livaja. 

Glavna sutkinja je Ivana Martinčić iz Koprivnice, a pomagat će joj Sanja Rođak-Karšić iz Podravskih Sesveta i Maja Petravić iz Zagreba. Četvrta sutkinja je Jana Bolić iz Zagreba. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)