Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:57 pm

Uremović: Uvijek je lijepo kad je puno Slavonaca

Piše D. L.

Filip Uremović nakon debija u bijelom dresu i pobjede nad Omladincem iz Gornje Vrbe je rekao:

– Lijepa atmosfera, debi i pobjeda, ne mogu ništa više od toga tražiti. Drago mi je da se to dogodilo baš ovdje, na mjestu na kojem sam već puno puta igrao. Drago mi je što pobjeđujemo i jako idemo dalje. 

Žaper i ti ste posljednja Hajdukova pojačanja, oboje Slavonci. Sada Mikanović više nije sam. Prije tebe je ovdje bio Toni Borevković koji je baš iz Gornje Vrbe, naslijedio si ga.

– Da, sada nas je troje. Još neki momci iz stožera su također iz Slavonije. Uvijek je lijepo da nas je puno jer nikome ne škodi domaći kulen ha ha. Najbitnije da nastavljamo dobro igrati i možemo se nadati najboljem, a znamo što je to.

Konkurencija na stoperima je izrazito jaka.

– Istina, dečki su stvarno dobri. Konkurencija u nogometu je bitna jer iz tebe uvijek izvlači ono najbolje. Više se trudiš i spremaš, u tome nema ništa loše. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)