Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:12 pm

Izbacio je Italiju sa Svjetskog prvenstva, a sada bi mogao u Hajduk

Piše B. D.

Aleksandar Trajkovski blizu je dolaska u Hajduk. Ovaj 31-godišnji krilni napadač posljednji angažman imao je u Saudijskoj Arabiji, igrao je za Al Feihu, a bez kluba je od 1. srpnja.

Trajkovski je standardni reprezentativac Makedonije. Do sada je odigrao 83 nastupe u reprezentativnom dresu te zabio 21 pogodak. Posebno se pamti da je svojim golom u ožujku 2022. godine izbacio Italiju iz kombinacija za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Trajkovski je već ranije igrao u HNL-u. Bio je u Interu iz Zaprešića, a nakon odlaska iz Hrvatske igrao je za dva belgijska kluba (Waregem i Mechelen), zatim Palermo, Mallorcu i Aalborg. 

Iako neki tvrde da sigurno dolazi u Hajduk, ništa tu nije sigurno, ali svakako je moguće da se dogodi. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)