Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:47 pm

ADNAN ČUSTOVIĆ: Kup je najbliži put do Europe!

Piše D. F.

Adnan Čustović odradio je i petu utakmicu kao glavni trener Hajduka. U Slavonskom Brodu ‘bijeli’ su u šesnaestini finala Hrvatskog kupa sa 6:0 svladali Omladinac iz Gornje Vrbe.

– Mislim da smo odigrali ozbiljnu utakmicu, odradili posao kako treba. Postigli smo šest pogodaka. Već dvije godine zaredom smo osvojili kup. To nam mora biti cilj i ove sezone. Kup je najbliži put do Europe – rekao je Čustović, a zatim prokomentirao debitantske nastupe Filipa Uremovića i Mihaela Žapera.

– Obojica su pokazali da su dobri igrači. Filip je u ovom trenutku malo spremniji, dok se i Mihael lagano poboljšava na fizičkom planu. U sljedećim tjednima će biti još puno bolje.

Kako ste vidjeli nastupe Lauša i Benrahoua?

– Yassine je već zabio u prvenstvu, sada i u kupu. Drago mi je da je Tino postigao pogodak. Vidio sam sreću na njegovom licu. To mu može biti dodatno samopouzdanje. 

U nedjelju slijedi Gorica…

– Prvenstvo smo počeli dobro. Trebamo se vratiti na pobjednički niz. Protiv Gorice imamo priliku osvojiti nova tri boda. Nadam se da će tako i biti – zaključio je Čustović. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)