Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
1:19 pm

TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU Dijete poginulo u prometnoj nesreći, u automobilu bilo čak osam osoba

Piše P. I.

Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 3 sata na u Bosni i Hercegovini na lokalnoj cesti u Bistarcu u kojoj je jedno dijete izgubilo život.

‘U prometnoj nesreći su sudjelovala dva vozila, jedno vozilo u pokretu i jedno koje je bilo zaustavljeno. U nesreći je život izgubilo maloljetno dijete (1), a više osoba je ozlijeđeno. Očevid su obavili pripadnici PU Lukavac, a obaviješten je tužitelj’, izjavila je za Lukavački info portal SodaLIVE.ba, Adnana Sprečić, glasnogovornica MUP-a Tuzlanskog kantona.

Kako doznaje ovaj portal, a što je potvrđeno iz MUP-a TK, u automobilu koji je udario u parkirano vozilo se nalazilo osam osoba. Troje odraslih i petero maloljetne djece.

‘Maloljetno dijete (1) je upućeno na Kliniku za kirurgiju UKC-a Tuzla gdje je konstatirana smrt. Svi ostali su također upućeni na UKC Tuzla, gdje su kod tri osobe konstatirane lakše, a kod tri osobe teže ozlijede. Iako je upućena iz službe hitne pomoći na UKC, jedna osoba se nije javila radi ukazivanja pomoći’, potvrđeno je iz MUP-a TK.

Očevid su obavili pripadnici PU Lukavac, a obaviješteno je i Tužiteljstvo BiH.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)