Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:45 pm

LIVE STREAM: Govor predsjednice Europske komisije pratite uživo na Dalmatinskom portalu

Piše N.M.

Predsjednica Europske komisije Ursula van der Leyen održat će govor o stanu Unije u srijedu, 13. rujna, od 9 do 9.45 sati. U svom će govoru Van der Leyen iznijeti glavne prioritete i vodeće inicijative za sljedeću godinu, nadovezujući se na uspjehe i postignuća Europske unije u proteklim godinama.

U svom govoru o stanju Unije za 2023., predsjednica Europske komisije von der Leyen iznijet će glavne prioritete i vodeće inicijative za nadolazeću godinu, nadovezujući se na uspjehe i postignuća Europske unije iz prošlih godina. Proteklu godinu je na EU razini obilježila su događanja kao što su kreiranje mjera za suočavanje s energetskom krizom, rat u Ukrajini i prihvat izbjeglica te poticanje EU gospodarstva.

To će biti posljednji govor u ovom zakonodavnom mandatu, uoči europskih izbora 2024.

Govor će se moći pratiti uživo preko Dalmatinskog portala.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)