Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:32 am

Američki speleolog izvučen iz jame u Turskoj

Piše P. I.

Pola sata poslije ponoći prema istočnoeuropskom vremenu (23.30 prema srednjoeuropskom vremenu), unesrećeni Mark Dickey izvučen je na površinu, objavili su HGSS-ovci.

Preko 50 sati aktivnog rada i preko 1000 metara dubine je sada iza naših speleospašavatelja koji napokon mogu sretna lica odahnuti jer je unesrećena osoba predana u sigurne ruke medicinskih djelatnika.

‘U ovom trenutku, kada tišina postaje glasna, snažne ruke spašavatelja neumorno se bore protiv vremena, donoseći svjetlost u tamu. Ova noć nije samo priča o spašavanju, već i svjedočanstvo o nevjerojatnom duhu i solidarnosti svih timova koji sudjeluju u akciji u Turskoj.

Neka ovaj trenutak posluži kao podsjetnik da ujedinjenost i hrabrost mogu prevladati svaku prepreku. Hrvatska je danas ponosna na svoje spašavatelje’, objavili su na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)