Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:27 pm

TEATAR UZ MORE Komedija ‘Casabianca’ stiže na ljetnu scenu u Lori

Piše P. I.

Ako se ijedna komedija ima pravo zvati urnebesna onda je to Casabianca!

Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca splitsku publiku održali su na neprestanom vrhuncu smijeha na svih dosadašnjih šest izvedbi što čini više od 18 sati smijeha koje su samo Splitu poklonili.

Proputovali su sve kutke Lijepe naše, konačno bili i na Šolti, u tijeku su i pripreme za osvajanje Dubaija! A sada najpopularnija komedija Casabianca, koju publika u čitavoj Hrvatskoj obožava, stiže sedmi put u Split!  Po prvi put posjetitelji Teatra uz more gledat će Đurđu i Franka na ljetnoj sceni u Lori pod zvjezdanim nebom u nedjelju, 17. rujna u 20 sati.

– U našem dugogodišnjem radu na kazališnoj sceni Splita nikad nismo doživjeli da publika ovako reagira na neku od predstava. Više nije rijetkost sresti u publici posjetitelje koji predstavu Casabianca gledaju po drugi put, ali sve više je onih koji stižu i na treću reprizu, neki i četvrtu. A i najveći ljubitelji kazališta teško će nabrojati mnogo predstava u zadnjih 20 godina koje su preko noći rasprodale čak šest puta dvoranu u Splitu. Mario Lipovšek Battifiaca i Irena Grdinić ne samo da imaju hit komediju već imaju i odnos s publikom koji je neviđen na ovim prostorima i na tome im iskreno čestitamo! – rekao je Damir Bubalo iz Teatra uz more.

Oni su Đurđa i Franko! Upoznali su se 60-ih. Ona je bila poduzetna, a on nagovorljiv. On kaže da je ona bila nasrtljiva, a ona da je on bio mlakonja. Gledali su Casablancu i započeli romansu. Bilo je lijepo dok je trajalo. A onda je došao brak. Pa djeca. Komunizam pa kapitalizam. Partija pa stranke. Trendovi su se mijenjali, a Đurđa i Franko trajali. Ne bez problema.                                 

Jer kao što bi rekao Franko: Život se more opisat z tri besedi. Vavek neki k…     

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.com, u Splitu na blagajni u Lori (pon-pet 17-20 sati) i knjižari-papirnici Papirko na Putu Brodarice 4, (pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

Studenti i umirovljenici popust ostvaruju na blagajni dvorane Lora, a informacije i rezervacije na 091 795 7260.

Organizatori napominju kako će se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta komedija održati u dvorani Lora. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)