Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:54 pm

Nucci opisao suradnju sa Severinom

Piše A. A.

Vibe Music Festival u Split dovodi Voyagea, Nuccija, Gazda Paju, Hennija, Zeru i Popova. Njihove pjesme zajedno imaju više od milijardu pregleda, a 22. rujna na Gripama najavljuju show za pamćenje.

– Publika Vibe Music Festivala sigurno može očekivati najbolju energiju do sada i najbolji nastup. Mnogo smo se poboljšali od posljednjeg viđenja, i ja i Voyage – kao pojedinci i kao tandem, tako da sigurno najbolji nastup do sada što se tiče Splita – poručio je Nucci za Extra FM. 

Otkrio je i da kraju privodi novu pjesmu, koju će publici predstaviti upravo na Vibe Music Festivalu. 

– Rekao bih jedna ‘nuccijevska’ – onako onaj zvuk po kojemu sam postao prepoznatljiv, samo malo ‘apdejtan’ i u Splitu ćete je imati priliku premijerno čuti – to je pjesma u koju stvarno vjerujem.

Prije samo dva mjeseca Nucci je objavio neočekivani duet sa Severinom – Metak.

– Što se tiče suradnje sa Severinom, i ja i ona smo zadovoljni. Znao sam da to neće biti eksplozija na prvu, jer je dosta kontroverzno, neočekivano, specifično, uopće nitko nije očekivao našu suradnju, a kamo li takvu pjesmu, međutim kako vrijeme prolazi, publika je sve više prihvaća. Pjevaju je na nastupima, ja sam prezadovoljan tom suradnjom i mislim da je to pun pogodak i za mene i za nju – rekao je Nucci.

Ulaznice za Vibe Music Festival dostupne su na prodajnim mjestima Eventima i putem sustava Eventim.hr.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)