Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:32 am

FOTOGALERIJA Filip Pavić Quartet otvorili Split at Night Jazz Festival

Piše P. I.

Split at Night Jazz Festival ove se godine održava se do 13. rujna na novoj lokaciji, u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika. Sinoć ga je otvorio fantastični jazz gitarist Filip Pavić sa svojim kvartetom.

Pavić se u kratkom vremenu prometnuo u jednog od najpriznatijih hrvatskih mladih jazz glazbenika, o čemu svjedoče i nagrade Status, u kategorijama Mlada nada jazz glazbe te Najbolji jazz gitarist, kao i suradnje s vrhunskim glazbenicima kao što su Jim Rotondi, Renato Chicco, Michael Abene, Matija Dedić i drugi, a iza sebe ima već dva studijska albuma.

Split at Night Jazz Festival donosi četiri koncertne večeri za sve ljubitelje vrhunskog jazza i glazbe, a među kojima se posebno ističe nastup svjetske jazz zvijezde Antonija Forcionea u srijedu, 13. rujna.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)