Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:33 pm

ANDREJ KRAMARIĆ: Ne znam kad smo pobjeđivali na ovim područjima

Piše D. F.

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je do treće pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Hrvatska je u Yerevanu s 1:0 svladala Armeniju golom Andreja Kramarića

– Zadovoljni smo s tri boda. To je najvažnije. Očekivali smo da će biti teško gostovanje. To je nogomet. Zabio sam uz malu pomoć sreće. Najbitnije je da smo pobijedili da možemo mirnije disati – rekao je Kramarić, a potom dodao:

– Kad vratim vrijeme unazad ne znam kad smo pobjeđivali na ovim područjima. Imamo top momčad, ali to moraš potvrđivati svaki dan. Motivirani smo, vidim to na dečkima. To mi se najviše sviđa. Ne slavimo ono što je bilo prije, gledamo prema naprijed.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)