Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:50 am

Pridruži se najtrofejnijem klubu pojedinačnog sporta u Hrvatskoj i osvoji besplatni kimono za treniranje

Piše P. R.

Taekwondo klub Marjan svaki dan odradi preko 60 treninga na devet različitih lokacija u Splitu, a treninzi se održavaju za sve uzraste, od vrtića i početnika preko mlađih kadeta, kadeta, juniora i seniora. Za roditelje postoje rekreativne grupe tako da i oni mogu odraditi trening ako čekaju dijete, a posebnu pažnju klub posvećuje upisu gluhih i nagluhih osoba, djeci s Downovim sindromom te djeci iz dječjeg doma Maestral i Centra za socijalnu skrb kao i posvojenoj odnosno udomljenoj djeci. 

– U klubu se paralelno odvijaju treninzi u borbama i formama tako da svatko može pronaći sebe u nekom segmentu, a odvojena svjetska i europska prvenstva kao i olimpijske igre za gluhe i nagluhe osobe i njima omogućava pravu socijalizaciju i ostvarenje svojih ciljeva kroz sport – naveli su iz ‘Marjana’. 

Posebno je izražena socijalna komponenta i klub uvijek pazi da roditeljima s dvoje ili više djece pruži brojne mogućnosti i popuste kao i besplatne treninge. 

– I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan. Pridruži se najtrofejnijem  klubu pojedinačnog sporta u Hrvatskoj i osvoji besplatni kimono za treniranje – dodali su. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)