Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:11 pm

Zajedničkim projektom K.U.M.-a i OŠ Ivan Leko nabavljen je klavir za potrebe učenika

Piše N.M.

K.U.M. Proložac kao nositelj i OŠ Ivan Leko kao partner, u kontinuitetu od 2009. godine provode projekt ‘Da! Za zdravi život!’, čiji je cilj osigurati izvaninstitucionalni odgoj i obrazovanje djece i mladih. 

U okviru projekta u školskoj godini 2022./2023. provedeno je 10 različitih aktivnosti u kojima je sudjelovalo ukupno 135 korisnika. 

‘Provodeći projekt kupili smo klavir marke Yamaha koji će, sukladno sporazumu udruge i škole, ostati na korištenje učenicima OŠ Ivan Leko. 

To je sjajan poklon u godini kada obilježavamo 150. godišnjicu školstva u Prološcu’, poručuje Hrvoje Garac, predsjednik Kulturna udruga mladih.

Vrijednost nabavljenog klavira, stolca i potrebne opreme je 1.630,19 EUR s PDV-om.

Projekt je sufinanciralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)