Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:41 am

HAJDUKOV PROTIVNIK U KUPU: Znali smo da će Hajduk izazvati veliki interes, ali ovo nismo očekivali!

Piše N.M.

Omladinac iz Gornje Vrbe, protivnik Hajduka u šesnaestini finala Hrvatskog kupa na društvenim mrežama otkrio je kako nisu očekivali da će imati preko 10.000 upita za karte. 

– Znali smo da će Hajduk izazvati veliki interes, ali ovo nismo očekivali i na ovo nismo bili spremni. Ogroman je interes i toliko nam je žao što puno ljudi neće doći do ulaznice, ali jednostavno je nemoguće. Da igramo na stadionu od 10.000 mjesta tražila bi se karta više. Predsjednik je imao preko 500 poziva jučer u jednom danu rekao je da se i javno ispričamo ne može Vam svima odgovoriti na pozive i poruke. Također i svi mi članovi kluba neprestano dobivamo pozive, poruke i upite za karte. Hvala na razumijevanju – poruka je Omladinca iz Gornje Vrbe.
Utakmica Omladinca i Hajduka na rasporedu je 13. rujna na stadionu Stanko Vlainić Dida u naselju Livada – Slavonski Brod.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)