Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
1:15 pm

RECEPT Salata od jaja

Piše N.M.

Salata od jaja zanimljiv je i ukusan način za obogatiti sendvič ili pak uživati u njoj kao u prilogu, a ako vas odbija ideja salate većinski napravljene samo od jaja, možete ju obogatiti raznim povrćem, poput avokada, rajčice, zelene salate, kupusa…

Radi se o klasičnom jelu koje se prije svega diči jednostavnošću pripreme, te je istovremeno veoma osvježavajuće i ukusno. Pogodna je i zbog toga što se može  prilagoditi različitim prehrambenim preferencijama – može biti lagani obrok za one koji traže manje kaloričnu opciju ili pak zasitan uz dodatak slanine.

Odlična je i za pripremu unaprijed, te ju u hermetički zatvorenoj posudi u hladnjaku možete čuvati do četiri dana, piše Novi list.

Sastojci

6 jaja

15 g majoneze

1 žličica senfa

1 mladi luk

sol i papar po ukusu

Priprema

Jaja skuhajte na tvrdo, te ih nakon hlađenja ogulite i nasjeckajte na sitne komade.

Nasjeckana jaja stavite u zdjelu te umiješajte majonezu, nasjeckani mladi luk, senf te sol i papar. Nježno promiješajte te poslužite ohlađeno.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)