Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
6:00 pm

BROWN GASTRO VEČER Glasoviti hrvatski chef gostuje u Trogiru

Piše M.K.

U rustikalnom ambijentu predivnog Brown Beach House hotela i njegovog romantičnog restorana Cartina, u Trogiru, u ponedjeljak 18. rujna gostovat će renomirani chef Pero Savanović.

Svi koji su imali priliku kušati bilo što ‘iz kuhače’ glasovitog hrvatskog chefa Pere Savanovića znat će da ne pretjerujemo kad kažemo da je pravi čarobnjak za nepce. Važno je spomenuti i chefa Adriana Markovića koji će uz chefa Savanovića kuhati s njim u trogirskom biseru Beach brown hotelu.

Dvojac Savanović i Marković potrudit će se da svojim, još uvijek pomalo tajnovitim menijem, predstave sve ljepote dalmatinske gastronomije ali na njihov način.

Na meniju će se izredati od kozica, škampi preko hobotnice do teletine i nezaobilaznih smokava, ali na koji način će ih pripremiti nismo uspjeli izvući od Savanovića i Markovića. Međutim ponešto su nam ‘šapnuli’.

– Detalje menija ne želimo otkriti. Neka ostane tajna do kraja, ali pozivamo sve da ga dođu isprobati . Večer će biti izvrsna. Naravno uz kapljiicu dobrog vina Testament vinarije koje će ga idealno obljubiti, jer što je ukusno jelo bez kapljice zadovoljstva. Veselimo se našem gastro ‘sučeljavanju’ u predivnom ambijentu ovog trogirskog bisera, kazali su chef Adrian Marković i Pero Savanović koji je dodao kako mu je svaki put veliko zadovoljstvo posjetiti restoran Cartina Brown Beach hotela.

Ono što smo uspjeli ‘izvući’ od chefova jest da će magična večer krenuti pićem dobrodošlice- Chef Pero Gin, prvi gin koji je nastao po recepturi jednog chefa kuhinje i zalogajem iznenađenja, nakon kojih će poslužiti šest slijedova uparenih s vinima. Cijena večere će biti 85 eura.

Team Brown beach hotela misli na sve, pa su tako pripremili i glazbenu pratnju koja će se pobrinuti da ne poželite otići iz hotela.

Sve detalje, oko akontacije i rezervacije, možete dobiti od Brownovog menagera hrane i pića Josipa Ramadže +385977091082.

Ne propustite gostovanje velikog Pere Savanovića, chefa koji je u gotovo dva i pol desetljeća rada osvojio brojne nagrade na državnim i međunarodnim natjecanjima, a jedan je od samo nekolicine Hrvata koji se mogu pohvaliti članstvom u prestižnoj asocijaciji World Master Chef.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)