Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:35 pm

TRAGEDIJA U AMERICI Četverogodišnji blizanci zagrljeni umrli tijekom noći

Piše M.K.

Nezamisliva tragedija dogodila se tijekom noći u obiteljskoj kući. Četverogodišnji blizanci iz Jacksonvilla na Floridi su se ugušili nakon što su zaspali u drvenoj kutiji s igračkama. Blizanci su izvadili većinu plišanaca i ostavili samo njih par kako bi im bilo mekano.

Krajem kolovoza ih je otac odnio u krevet, ali su dječica odlučila leći u kutiji u kojoj su držali plišance. Ostali su bez kisika i ugušili su se, a na kraju ih je mrtve i zagrljene pronašao njihov stariji brat. Mislio je da spavaju. U noći kad se tragedija dogodila, majka je bila na poslu, piše Dnevnik.hr.

Probudila se u subotu ujutro i uspaničila kada je vidjela da nisu u krevetu, niti igdje u sobi. Kada ih je vidjela, bilo je prekasno.

‘Neće puno ljudi osjetiti bol gubitka dvoje djece u isto vrijeme,  na način koji uopće nema smisla. Rijetki će doznati kakav je osjećaj svaku sekundu pokušavati ne plakati u agoniji. Od tog se osjećaja grčiš u bolovima, ali jako se trudimo da nas naši dečki ne vide takve’, podijelila je bol Sadie Myers

Ujedno je i upozorila ostale roditelje te istaknula da takve kutije za igračke ne propuštaju ni zrak ni zvuk kada se zatvore. Pozvala je ljude da se riješe takvih kutija.

‘Uvijek sam pazila da se djeca ne zaključaju unutra, no nažalost kutija je hermetički zatvorena i ako nije zaključana’, opisala je neutješna majka.

Teta blizanaca rekla je da je otac Don Starr radio preko dana, a njezina sestra noću kako ne bi morali ostavljati djecu dadilji, piše Daily mail.

‘Moram vjerovati da ih je nešto u ovom svemiru posebno odabralo, možda kako bi ih zaštitilo od neke buduće tragedije ili možda zato što su njihove duše bile presavršene za ovaj svijet’, napisala je Myers o svoja dva anđela. 

Dodaje kako se često znalo dogoditi da blizance ujutro nađu kako spavaju u sobi s igračkama razbacanima uokolo.

Pretpostavlja da su si poželjeli laku noć prije nego što su zaspali. ‘Laku noć, Kell Kell’, rekla bi Aurora svojem bratu, a Kellan bi joj odgovorio: ‘Laku noć, seko.’ Stariji dječaci su s članovima obitelji dok neutješni roditelji oplakuju gubitak svoje dvoje djece.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)