Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:40 am

Sedmu godinu zaredom školama besplatno voće i povrće od Kauflanda

Piše N.M.

Započela je nova školska godina, a time i donacijski program Kauflanda poznatiji kao ‘Kaufland škola voća i povrća’. Naime, još u travnju krenulo je 7. zaredom natjecanje za osnovne škole, a kreativan zadatak najbolje su odradile sljedeće škole s područja Dalmacije: OŠ Bol Split; Centar za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači, Split; KOŠ Ivo Mašina; KOŠ Šibenik; OŠ Bariše Granića Meštra; OŠ Okruk u Okrugu Gornjem; OŠ Marka Marulića Sinj; OŠ Starigrad; OŠ Filipa i Jakova; OŠ Vodice i OŠ Marina Getaldića.

Podsjetimo, o konačnim pobjedničkim školama odlučivali su kupci glasanjem za likovni rad svog favorita u trgovinama Kauflanda. Glasanje je trajalo do 11. lipnja, a odabrano je ukupno 54 škola! 

Dodatno, za one poslovnice za koje je pristigla samo jedna prijava, škola koja se prijavila ujedno je i pobjednička, a također su odabrane i pobjedničke škole za djecu s teškoćama u razvoju. 

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. donira svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Godišnje ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)