Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:17 pm

Posudio je glas za potrebe autobiografskog filma ‘Toma’, a uskoro će održati koncert na Gripama

Piše P. R.

Splitske Gripe će u studenom ugostiti jednog od najboljih glazbenika regije – popularnog srpskog pjevača Acu Pejovića. On posljednjih nekoliko godina puni stadione i dvorane, a 10. studenoga će ga po prvi puta uživo moći upoznati i splitska publika. 

– Pejović je za potrebe autobiografskog filma ‘Toma’, koji je doživio ogromnu gledanost, posudio svoj glas pa vjerujemo da će pjesme ‘Zbog Ljiljane’, ‘Ponoć je’, ‘Svirajte noćas samo za nju’ odzvanjati splitskim Gripama. Aco Pejović će svojim hitovima poput ‘Da si tu’, ‘Godina i jače’, ‘Jednom se živi’, ‘Sve ti dugujem’ i mnogim drugima splitskoj publici podariti koncert za pamćenje – naveli su organizatori. 

Uoči prošlog Valentinova Aco Pejović je u prepunoj zagrebačkoj Areni održao koncert u trajanju od gotovo četiri sata, a zagrebačka publika ispratila ga je ovacijama. 

Izvođač s nestrpljenjem iščekuje svoj splitski koncert, a ulaznice se mogu kupiti preko sustava Adriaticket.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)