Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:56 pm

GOLEM NA PREDSTAVLJANJU: Pojačanja iz Hajduka? Vidjet ćemo…

Piše N.M.

Toni Golem u srijedu je i službeno predstavljen kao novi trener Rudeša. Golem u redove zagrebačkog prvoligaša stiže iz Hajduka gdje je vodio juniorsku momčad.

– Pratim HNL čitavo vrijeme. Rudeš je krenuo dosta dobro po pitanju igre, no rezultati to nisu pratili. Sjećamo se utakmice s Osijekom pa dobrih pola sata u Puli. Ali dojma sam da je bodova manje, nego što ih je trebalo biti – rekao je Golem, a zatim se osvrnuo što se od njega očekuje.  

– Mora biti više bodova, to je moj zadatak, ali to je sve posljedica igara. Nisam pobornik priče o sreći u nogometu, na kraju si uvijek tamo gdje zaslužuješ, a moj je zadatak da dođemo na poziciju koja je bolja od ove i koju zaslužujemo. Možemo se potući s ove tri-četiri momčadi koje su ispred nas, a po meni, nisu bolje od nas.

Na klupi Rudeša debitirat će protiv Lokomotive.

– Rano je još pričati o toj utakmici, prijelazni rok još traje, iako je prošlo sedam kola. Vidim da odlazi Kulenović, da možda dođu novi igrači. Lokomotiva je dobra, Čabraju poznajem i cijenim. Hendikep je za nas što 36 utakmica igramo u gostima, nije jednostavno, ali idemo se uhvatiti posla. Ima još 29 kola do kraja, još je 87 bodova u igri, u nekim zemljama to je kompletno prvenstvo. I ne treba već sad pričati o tome da smo ispali, daleko je još kraj i naravno da imamo šanse ostati u ligi.

Osvrnuo se i na mogućnost da pojača momčad s nekim igračima Hajduka.

– Našao bih nekoliko igrača iz Hajduka, ali vidjet ćemo. Razgovaramo s dosta igrača, neki još čekaju druge opcije. Moramo se ciljano pojačati na određenim pozicijama i krenuti u bitku za bodove – zaključio je Golem. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)