Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:12 am

DAN GRADA Solin poklanja koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Piše N.M.

Povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe, u četvrtak 7. rujna s početkom u 21.30 sati na igralištu Arapovac – Priko Vode, pored Osnovne škole kraljice Jelene, Grad Solin poklanja svim građanima i posjetiteljima koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

Publiku očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima kao što su ‘Croatio iz duše te ljubim’, ‘Zalutali pogled’, ‘Zora bila’, ‘Sve dok bura dere’, ‘Stina pradidova’, a imat će priliku čuti i najnoviji hit ‘Našu pismu pivaju’ koji je predstavljen na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

‘Ne preostaje vam ništa drugo nego doći i uživati u dalmatinskoj pismi! Svi ste pozvani – vidimo se!’, poručuju iz solinske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)