Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:05 pm

SVJETSKO VESLAČKO PRVENSTVO Sestre Jurković bez direktnog plasmana u polufinale

Piše M.K.

Na Svjetskom prvenstvu u Beogradu, sestre Ivana i Josipa Jurković nisu uspjele izboriti direktan plasman u polufinale. U svojoj kvalifikacijskoj skupini zauzele su posljednje mjesto s više od 30 sekundi zaostatka (7:45.55) za posadom Australije (7:11.83). Australke, Jessica Morrison i Annabelle Mcintyre jedine su izborile direktan plasman u polufinale, dok će sve ostale posade pokušati izboriti svoje mjesto kroz repesaž koji je na rasporedu sutra od 11.23 sati.

‘Nije bilo kako smo očekivali jer se Ivana probudila s nekom virozom. Idemo se pokušati dobiti u ovaj jedan dan što bolje možemo  još ništa nije izgubljeno. Sutra nas čeka nova utrka i moramo biti u prva dva mjesta, dat ćemo sve od sebe pa što bude’, rekla je Josipa Jurković.

‘Jutros me nažalost probudila mučnina i povraćanje. Sestra i ja smo odveslale utrku samo da možemo nastaviti s natjecanjem, a što će biti dalje vidjet ćemo’, izjavila je Ivana Jurković.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)