Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:30 pm

SOLINSKI GRADONAČELNIK: Moj istup nema veze s populizmom, a jedini tko bi se trebao sramiti je Marić!

Piše B. D.

Gradonačelnika Solina Dalibora Ninčevića smo upitali za reakciju nakon istupa predsjednika Komisije sudaca HNS-a Bruna Marića, koji je rekao:

– Svatko tko je čestit i iskren će reći da je istup dotičnog gospodina sramotan način prikupljanja političkih poena i to ide njemu na čast. To su populističke izjave koje nemaju temelja i on bi se trebao sramiti za izjavu koju je rekao.

Ninčević je odgovorio:

– Moj istup nije populizam ni kampanja jer kampanju u odnosu na svoje sugrađane provodim svaki dan. Svoju reakciju sam stoga i iznio na svom privatnom profilu, a na nju imam pravo i kao bivši nogometaš. Nemam se čeka sramiti, a ako bi se itko trebao sramiti, onda je to gospodin Marić. I nije to samo moje mišljenje, neka pogleda reakcije velikog dijela ljudi iz cijele Hrvatske.

Dodajmo još da je Dalibor Ninčević nekad igrao i 2. HNL, a bio je prvotimac Solina i Jadrana iz Kaštel Sućurca. U svojoj prvoj reakciji na Facebooku je nakon spornih odluka sudaca napisao:

– Kažu mi ‘dobronamjerni’ prijatelji, nemoj reagirati, ti si gradonačelnik, možda ti nije pametno… Baš oću, nikad nisam i neću trpit nepravdu. Sramota i neviđeni lopuvluk u režiji Marija Zebeca, VAR suca Bebeka i ‘kontrolora’ suđenja Bruna Marića. Hrvatski nogometni savez – sramite se! Najbolje da ukinete HNL i da odmah dodijelite titulu Dinamu, to vam je ionako cilj. Jel vas sram svih skupa koliko ste prozirni. Ali baš zbog svega toga: Kontra mraku, kontra sili – HŽV.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)