Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:14 am

BIJESNI KULEŠEVIĆ: Bebek i Zebec su sramota za hrvatski nogomet!

Piše N.M.

Sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević nije skrivao razočaranje i bijes nakon poraza od Dinama (2:3) nakon kojeg su glavna tema suci.

– Ne tako davno prozvao sam Pajača da nas je pokrao u Rijeci. Može ga biti sram. Dobio je šest mjeseci kazne, a Osijek od toga nije imao ništa. Ponovno imenom i prezimenom prozivam Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija i sramota za hrvatski nogomet – rekao je Kulešević, a potom dodao:

– Svi koji smo igrali nogomet znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio izvan šesnaesterca, a drugi isto nema govora, lopta je već otišla. Ljudi su došli odraditi posao i odradili su. Pozivam sve u HNS-u da se očituju. Imamo nekoliko dana do kraja prijelaznog roka. Planirali smo uložiti milijun-dva eura, ne znam ima li to smisla.

Hoćete li tražiti izuzeće sudaca?

– Ako moramo tražiti popis sudaca onda moraju svi biti izuzeti. Možemo prihvatiti da su Dinamo i Hajduk nacionalni klubovi, ali mi smo Osijek i puno ulažemo.

Ide li Mierez u Dinamo?

– Nema šanse. Ako Mierez ode u Dinamo, ja više nisam sportski direktor – zaključio je Kulešević.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)