Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
3:40 pm

VIDEO ‘Sve što je potrebno znati o odnosu hrvatskih nogometnih sudaca prema Hajduku’

Piše B. D.

U 11. minuti dvoboja Hajduka i Istre Blagojević je rukom zaustavio Livajinu loptu upućenu prema šesnaestercu, no sudac Pajač ništa nije svirao. Bio je odlično postavljen i nevjerojatno je da to nije htio svirati.

– Sve što je potrebno znati o odnosu hrvatskih nogometnih sudaca prema Hajduku – prokomentirao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković, nekadašnji predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora.

Bilo je još spornih odluka, ali ovo je baš nevjerojatno da nije dosuđeno. Dok se pitamo zašto Pajač ovo nije dosudio, još jednom pogledajmo snimku s MaxSport kanala Hrvatskog Telekoma, gdje možete gledati utakmice, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)