Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:37 pm

TOMAS: Ne mogu vjerovati da ovako nedorastao sudac sudi derbi!

Piše B. D.

Trener Osijeka Stjepan Tomas nakon poraza od Dinama (2:3) je rekao:

– Primam poruke iz cijele Hrvatske, ljudi mi govore da je to sramota za hrvatski nogomet. Došli su ovdje i moji prijatelji iz inozemstva. Ne mogu vjerovati da ovako nedorastao sudac sudi derbi kao što je Osijek – Dinamo. Sudac koji je godinu dana izbivao s terena. Izgubio je kontrolu nad utakmicom od početka, sjekao je gdje je god mogao.  Svirao je dva penala, vidjela je cijela Hrvatska, nemam riječi.

Potom je dodao:

– Situaciju kod prvog jedanaesterca je mogla vidjeti kamera s neba pa da se vidi je li bilo unutra ili vani. Drugi kazneni udarac noga je prošla pored, uopće ga nije dirnuo. U šoku sam, ne mogu vjerovati da se ovako nešto događa u hrvatskoj ligi. Nemam što zamjeriti dečkima, borili smo se do samog kraja, nažalost nismo izdržali iz razloga koje svi znamo. Moramo izvući pouke iz ovoga i biti još jači.

Ostaje li Mierez?

– Nadam se da bi nam sutra trebala doći dva igrača, a Mierez ima s nama ugovor i nadam se da ostaje.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)