Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:20 pm

STIŽE BEBA Poznati supermodel čeka četvrtog sina!

Piše M.K.

Supermodel Miranda Kerr na Snapchatu, čiji je izvršni direktor njezin suprug Evan Spiegel, objavila je da čeka svoje četvrto i njihovo treće dijete. Bivša Viktorijina anđelica sa bivšim suprugom Orlandom Bloomom ima 12-godišnjeg sina Flynna, a sa sadašnjim sinove Harta (5) i Mylesa (3). A otkrila je i da ponovo čeka dečka, piše Gloria.

‘Jako sam uzbuđena što mogu objaviti da čekam bebu broj 4’, napisala je 40-godišnjakinja uz svoju fotografiju na kojoj pokazuje trudnički trbuščić. 

Objavila je fotografiju na kojoj se vide dječje cipelice poredane po veličini od broje jedan do broja četiri uz komentar – ‘#boymom’.

Miranda i Evan u braku su od 2017., a početkom ljeta sagradili su svoj dom iz snova na Holmby Hillsu u Los Angelesu vrijedan 145 milijuna dolara. No unatoč obostranom bogatstvu par je digao kredit od 50 milijuna dolara koji će otplaćivati idućih trideset godina. A impresivno zdanje s bazenom i velikim vrtom potrebno im je za odgajanje četvero mališana kojima slobodno mogu izgraditi i sportski park.

‘Biti mama sigurno ima svoje izazove i nisu svi dani tako laki i bezbrižni, ali stvarno se trudim biti strpljiva, ljubazna i brižna. Majčinstvo me naučilo da sam puno sposobnija za puno više nego što sam zapravo mislila’, rekla je lijepa manekenka prije nego što je saznala da joj stiže četvrti sin.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miranda (@mirandakerr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)