Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:15 pm

NEREDI U MOSTARU Tri osobe ozlijeđene u navijačkom sukobu

Piše M.K.

Danas oko 13.15 sati došlo je do navijačkih nereda kod parka Alekse Šantića u Mostaru.

Prema neslužbenim informacijama, tučnjava je izbila između Manijaka, navijačke skupine FK Željezničar, i Red Army-ja, navijačke skupine FK Velež.

Kako neslužbeno saznaje Hercegovina.info, najmanje jedna osoba je ozlijeđena u predjelu glave, a nije poznato je li riječ o navijaču ili običnom građaninu.

Obustavljen je promet od Lučkog mosta prema Pozorištu. Grupa od oko 70-80 navijača Željezničara pod kontrolom je policije u navedenom parku.

Na mjestu događaja veliki je broj policijskih službenika, temeljne i interventne jedinice. Na terenu po gradskim ulicama su i pripadnici postrojbe operativne namjene (specijalci).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)