Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:14 pm

Je li golu Istre ipak prethodilo zaleđe?

Piše B. D.

Istra je na Poljudu svladala Hajduk sa 1:0 golom Lisice u 101. minuti, no mnogi su s Poljuda otišli pod dojmom da je prethodno asistent Erceg bio u zaleđu.

Slika trenutka upućivanja lopte govori kako je Erceg bio na svojoj polovici i na crti centra, a tada nema zaleđa, no veliko je pitanje je li mu jedan dio tijela (rame?) ipak bilo u nedozvoljenoj poziciji.

Podsjetimo, zaleđe je ako je u nedozvoljenoj poziciji dio tijela s kojim se može postići pogodak, dakle, ako bi samo ruka bila preko centra, onda o tome nema govora. Nemamo tehnologiju s kojom bismo do u detalje raščlanili ovu fotografiju, ali jasno je da se radilo o milimetrima, odnosno o situaciji koja je dobro morala namučiti VAR sobu prije donošenja odluke o priznavanju pogotka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)