Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:00 pm

FOTOGALERIJA Počelo pripremanje igrališta za turnir Davis Cupa u Splitu

Piše M.K.

Turnir prvog kruga završnice Davis Cupa za 2023. godinu održat će se u Splitu od 12. do 17. rujna, a priprema stadiona i igrališta za treninge upravo je počela.

Tijekom sljedećih nekoliko dana dvorana Gripe zasjat će u bojama svjetskog prvenstva tenisača, uoči natjecanja koje će okupiti reprezentacije Hrvatske, SAD-a, Nizozemske i Finske. Plasman na završni turnir u studenom, koji će se održati u španjolskoj Malagi, izborit će dvije najbolje reprezentacije.

Hrvatska će prvi susret odigrati 13. rujna protiv SAD-a, a potom slijede okršaji s Nizozemskom (15.) i Finskom (17.), a u svakom susretu bit će odigrana dva pojedinačna i jedan meč parova. Za Hrvatsku su prijavljeni Borna Ćorić, Borna Gojo, Dino Prižmić, Ivan Dodig i Mate Pavić.

Ulaznice za sve susrete dostupne su na poveznici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)