Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:05 pm

Dva kaznena udarca za Dinamo, oba puta je Ivan Bebek iz VAR-a zvao Marija Zebeca!

Piše B. D.

Osijek je poražen od Dinama 2:3 u utakmici 7. kola SuperSport HNL-a, a utakmicu su obilježila dva kaznena udarca za Dinamo. U oba navrata je iz VAR sobe Ivan Bebek pozivao glavnog suca Marija Zebeca na pregled snimke, a ovaj potom pokazao na bijelu točku. Nema sumnje da će se i nakon ovoga susreta vući repovi, kod prvog zbog pitanja je li ruka Nejašmića bila u šesnaestercu, a još više kod drugog kaznenog udarca, nakon kojega je Dinamo došao do pobjede u 99. minuti.

Domaćin je poveo sa 2:0 golovima Miereza u 7. i Bukvića u 46. minuti, no to im nije bilo dovoljno za pobjedu. Smanjio je Emreli u 70. minuti, a u 85. minuti je nakon centaršuta s lijeve strane lopta pogodila Nejašmića u visoko podignutu ruku. Intervenirao je VAR, te pozvao suca Zebeca na pregled snimke jer su smatrali da se to dogodilo unutar šesnaesterca. Isto je ustvrdio i Zebec, te pokazao na bijelu točku.

Kazneni udarac je ‘panenkom’ izveo Petković, vratar Malenica je dodirnuo loptu, ali ona je svejedno ušla u mrežu za 2:2.

U nadoknadi se dogodio više nego dvojben kazneni udarac za Dinamo, Bebek je iz VAR sobe pozvao Zebeca na pregled snimke nakon starta na Periću, ovaj je pogledao i opet pokazao na bijelu točku.

U 99. minuti je Petković opet zabio iz kaznenog udarca za pobjedu Dinama od 3:2.

Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)