Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:15 pm

OK Ribola dobila pojačanje

Piše M.K.

Nakon jednogodišnje stanke, 24-godišnji Ivan Cikojević vratio se profesionalnom igranju odbojke, što će predstavljati značajno pojačanje za mladu ekipu OK Ribola Kaštela. Visok je 199 centimetara, odličan je bloker, a može igrati i poziciju korektora, te je osim za sve uzraste matičnog kaštelanskog kluba, igrao za sve mlađe selekcije reprezentacije.

‘Nakon jednogodišnje pauze, u razgovoru s trenerom Rančićem zaključili smo da bi mogao biti od pomoći ekipi u narednoj sezoni. Veselim se povratku na odbojkaške terene, kako one u RH tako i europske. Mislim da nikad nismo imali mlađu ekipu, s puno talenata, željnu dokazivanja te se nadam da ćemo opravdati očekivanja svih onih koji nas prate, a da će njih biti u što većem broju svaku domaću utakmicu. Tijekom same pauze dosta su mi nedostajale utakmice, treninzi i samo druženje s ekipom. S obzirom da sam u klubu od svoje 10te godine ovo je za mene povratak u normalu’, rekao je Cikojević o svom povratku.

‘Jako me veseli povratak igranju nakon godine dana pauze Ivana Cikojevića, išli smo prvenstveno logikom da je odlaskom Baraća u SAD ostala ta upražnjena pozicija, a nemamo se namjeru pojačavati s inozemnim igračima, osim ako je neminovno, što će nam vjerojatno biti pozicija tehničara, te ćemo trebat reagirat do početka sezone. Ivan Cikojević je dijete kluba, rekao bi vojnik kluba i dosta nam je pomogao inače svih ovih godina, jako je karakteran, marljiv, odan kao sportaš, kao igrač. On nam je vrlo bitan za ovu mladu ekipu, 19/20 godina u prosjeku, tako dan od njega očekujem stvarno puno. Može pokriti dvije pozicije, što je također važno i tip je igrača koji je spreman u svakom se trenutku podrediti momčadi, tako da sam siguran da će on na terenu značiti puno više nego što se misli. I isto tako moram reći da je došao u izvrsnoj fizičkoj kondiciji, praktički kao da je igrao cijelu sezonu, što mu je također velika kvaliteta’, rekao je glavni trener Ivan Rančić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)