Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:54 pm

VIDEO: Poslušajte pjesmu ‘Kriptonit’, grupe Shtorya

Piše N.M.

Bend Shtorya je izdao i drugu autorsku pjesmu, zove se ‘Kriptonit’. Pjesma govori o nekim bivšim ljubavima i kako nam ta sjećanja uvijek ostanu zapisana u glavi, te kako nas neke stvari, mjesta i događaji onda podsjete na prošlost. Nastala je u jesen prošle godine, a izašla je prije nekoliko dana.

Autor glazbe i teksta je Branko Kanazir, koji je ujedno svirao gitare i klavijature, vokal je Duško Šarić, a bas gitaru i piano odsvirao je Dragutin Dune, ujedno osoba koja je zaslužna za zvuk pjesme, na bubnju je Jure Kalajžić, dok su pozadinski vokali Brankica Jovanovski, Antea Mrčela Ljubić, Mariana Bešker i Dragutin Dune.

Već je u pripremi za snimanje treća pjesma pod nazivom ‘To što si ti’. Ovaj put je u pisanju teksta i glazbe uz Branka Kanazira sudjelovao Duško Šarić, pa će pjesma imati malo drugačiji feeling.

Podsjetimo se i prve pjesme Shtoryje ‘Ne znam’…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)