Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:19 pm

Hoće li se dogoditi transfer Luke Vuškovića? Evo odgovora…

Hoće li se dogoditi transfer Luke Vuškovića? Eto pitanja kojim smo zasuti danas, s obzirom da se broje zadnji sati ljetnog prijelaznog roka u ligama petice. A to su one iz kojih dolaze klubovi koji su se interesirali za Hajdukova 16-godišnjaka.

Odgovor je – ne treba vam refreshati portale ni vijesti iz stranih država. Luka Vušković danas neće biti transferiran u PSG, Manchester City, Tottenham, Arsenal, Milan, niti u bilo koji drugi klub koji se do sada spominjao. I to ne bez razloga, s obzirom da su baš svi oni davali ponude za mladu nadu ‘bijelih’.

Znači li to da je sve propalo? Ovo je logičan upit poslije zadnje konstatacije, ali odgovor je – ne. Nije propalo, nego se samo treba strpiti još neko vrijeme, možda čak nakratko i zaboraviti ovu temu, pa neka ugodna vijest za Hajduk i njegove pristaše dođe kao iznenađenje. Jer doći će. Prelazak će se dogoditi i bit će to rekordan transfer u povijesti ‘bijelih’.

To je sve što trenutno možemo reći na ovu temu. Luka Vušković je imao istegnuće mišića, zbog čega je trenirao odvojeno od ostatka momčadi, a od ponedjeljka se uključuje u normalan trenažan proces seniorskog pogona.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)