Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:16 pm

ADNAN ČUSTOVIĆ: Pričamo o rekordu, moramo biti maksimalno koncentrirani!

Piše D. F.

Pred Hajdukom je u subotu novi prvenstveni ispit. U sedmom kolu HNL-a na Poljud (21.05 sati) stiže Istra. Četvrti je to susret u kojem na klupi ‘bijelih’ neće biti Ivana Leke koji odrađuje suspenziju od pet utakmica zabrane vođenja momčadi. 

– Sve je pozitivno nakon pet pobjeda. Znamo da je Istra ekipa koja igra ofenzivni nogomet. Mogu biti opasni, zadnje tri utakmice nisu poraženi. Puno puta se vraćaju u utakmicu, protiv Osijeka i Slaven Belupa su se vratili nakon dva gola zaostatka. Ali, više bih se fokusirao na našu momčad. U pozitivnom smo trenutku, pet pobjeda, četiri iz prošle sezone. Pričamo o rekordu, ali moramo biti maksimalno koncentrirani, da budemo na 200% i ostvarimo novu pobjedu – rekao je u najavi utakmice pomoćni trener Hajduka Adnan Čustović, a potom dodao:

– Naši momci pokazuju da idu do kraja, maksimalno ozbiljno pristupaju svakoj utakmici. Tako je bilo i u Varaždinu gdje smo s motivacijom u drugom poluvremenu i navijačima koji su nas pogurali u teškim trenucima zaslužili pogodak Dajakua i pobjedu.

Kakav Hajduk možemo očekivati protiv Istre?

– Pred našim navijačima, popunjenom Poljudu moramo biti 200% koncentrirani, da krenemo jako. Samo tri boda nas zanimaju – zaključio je Čustović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)