Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
4:06 pm

Sinjanin Vatren Maganić želi širiti ljubav prema gitari među mladima

Piše A. A.

Vatren Maganić 31-godišnji je Sinjanin koji svoju ljubav prema gitari i glazbi želi proširiti na mlađe naraštaje. Završio je Glazbenu školu, a gitaru svira već 20 godina. Glazba mu je, ističe, odredila životni put. 

‘Uživam prenositi znanje na mlađe od sebe i nadati se da će se netko zaljubiti u gitaru kao što sam se ja jednom davno zaljubio, a ta ljubav još traje.


Radio sam kao učitelj gitare u Splitu tri godine i tu sam zavolio pedagoški rad i taj osjećaj kad mlađim uzrastima možeš prenijeti ljubav prema glazbi’, kaže Maganić. 

U svojoj glazbenoj karijeri surađivao je s mnogobrojnim priznatim i ostvarenim glazbenicima, kao što su Iva Ajduković, Igor Cukrov, Lea Mijatović, Duška Brčić Šušak

‘Trenutno nastupam aktivno i može me se često čuti u kombinaciji s mladom perspektivnom pjevačicom Duškom Brčić Šušak.

Moja ambicija je širiti ljubav prema glazbi, prema gitari, pomicati granice kulture i umjetnosti. Pristupam tome strastveno i ništa me toliko ne ispunjava kao ideja da prenesem tu ljubav prema glazbi na neke mlađe, novije generacije’, ističe mladi glazbenik.

Ako i vi volite gitaru ili je tek namjeravate zavoljeti, slobodno se javite Vatrenu Maganiću. Njegov broj mobitel je 091 619 7442. Za kraj navedimo i jednu njegovu lijepu gestu. Na Facebooku je objavio:

– Popunio sam mjesta za poduke gitare. Zadnje sam ostavio jednog učenika/učenicu slabijeg imovinskog stanja koji/koja ima želju naučiti svirati, a ne može plaćati poduke. Njemu/njoj nudim besplatna poduke.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)