Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:48 pm

Legendarni Mr.C iz Londona zatvara ljetnu sezonu na otoku ljubavi

Piše P. I.

Nakon kratkog, uzavrelog ljeta i sezone na otoku ljubavi, u grad podno Marjana s ekstra velikim komadima ljubavi ravno iz Londona, dolazi nam legendarni pionir, house DJ i producent, rapper, vlasnik labelova, pokretač kultnih klupskih večeri, čovjek i umjetnik – Mr.C.

Iako vjerujemo da su ga već mnogi otplesali i uživali u njegovoj skoro četiri desetljeća dugoj karijeri, Mr. C je jedan od onih umjetnika čije se gostovanje ne propušta.

– Izuzetno smo radosni da baš ovaj umjetnik koji kroz svoj cijeli život i svoje djelovanje promovira prave vrijednosti i osvještavanje pojedinca ali i društva kroz zvuk, ali i svoje djelovanje, dolazi zatvoriti sezonu na otoku ljubavi. Baš nam to treba za kraj ove sezone – poručuju organizatori.

Richard West poznat kao Mr. C, svoju je karijeru počeo davne 1987. kao MC te se vrlo brzo povezao s nekim sad već legendarnim imenima na LWR Radiu i Kiss FM- uz Colin Favela i Evil Eddie Richardsa s kojim je već iste godine snimio svoju prvu traku te se rodila i njegova ljubav da nauči biti i DJ. Uslijedio je velik rast kroz godine, brojni kolektivi, rezidencije, programi i partiji od kojih neke postoje i danas kao Superfreq i Super Disco Freq.

Radijske emisija Future Music na Kiss FM-u otvorila mu je brojna vrata i za TV emisije tako su ga ugostili i BBC, MTV, VIVA i brojni drugi te je postao malo je reći – ikona.

Svoj prvi klub otvorio je 1995. uz još jedno legendarno ime – Layo Bushwacku pod nazivom The End, a upravo program u ovom klubu ostavio je nevjerojatno veliki trag na elektronsko plesnu kulturu Londona.

Pravim imenom Richard West, bio je i frontmen grupe The Shamen tijekom njihove komercijalno najuspješnije ere u kojoj su izbacili hitove poput ‘Move Any Mountain’, ‘Love Sex Intelligence’ i svojedobni britanski broj 1 – ‘Ebeneezer Goode’. 

Odgovoran je za cijeli niz kultnih klupskih večeri, među kojima je i danas popularni Superfreq a partije ne organizira samo u Londonu već na svim najboljim party destinacijama od Ibize, Azije do Mexica.

– Uz Mr. C dolazi nam i Zookey s Korčule te resident Miro, a za zatvaranje u šumi na otoku ljubavi smo pripremili sjajni set up i zvuk te pozivamo sve one ljubitelje kvalitetne house glazbe da nam se pridruže  Voljeli bismo još jednom zahvaliti svima koji su nas podržali ovo ljeto. Vidimo se na šumskom plesnom podiju otoka ljubavi – zaključuju organizatori. 

Cijena karata u pretprodaji je 15 eura, a na ulazu 20 eura. Mogu se kupiti u Misto street food & X clubu. Prijevoz brodom uključen je u cijenu, a brod vozi od 23 do 6 sati. Ukrcaj je u Sportskoj luci Mornar. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)