Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:00 pm

KAŠTEL STARI Ovog petka Festival šalše i salse

Piše N.M.

Udruga za promicanje kvalitete života, kulturnih vrijednosti i baštine ‘Šušur’  organizira 13. Festival šalše i salse koji će se održati u petak, 1. rujna od 19 do 24 sata u Kaštel Starom na brcu pod pokroviteljstvom Tursitičke zajednice Kaštela, Grada Kaštela, TZ Županije, Županije SDŽ i Cemex d.d., javlja Portal grada Kaštela.

Uz dobru zabavu uz latino ritmove Bravo benda turistima, ali i domaćim posjetiteljima i ovog puta ponudit će bogat i sadržajan program uz degustaciju spravljenih jela od poma, a u ponudi će se naći i druge gastro delicije  i kokteli.

U plesnom dijelu programa u 20.30 sati nastupit će latino i standard plesači, trbušna plesačica, hip-hop i break, plesači salse, stepa … (plesni klub: ‘Kaštela K-7’, Lambada, Babalu, K-7, Step by Step, Kaštelanske mažoretkinje, Dječje kazalište Škatula i Akrobatska skupina ‘Crowd Control’, kao posebni gosti nastupit će plesači Paula Tonković i Ivan Jarnec te glumica Daria Lorenci Flatz, pobjednica i finalisti showa Plesa sa zvijezdama.

Program:

– 19 sati priprema gastro ponude i degustacija koktela

– 20.30 sati plesni program: 

Nastup plesnih skupina, latino plesača,trbušne plesačice, Fire show, akrobatski show, step…

Ova manifestacija ima i humanitarni karakter jer dio prihoda namijenjen je kući za beskućnike u Kaštelima.

‘Pozivamo vas da i vi budete dio ove plesno – gastro – humanitarne manifestacije i donirate sredstva u skladu sa svojim mogućnostima kako bi pomogli onima koji su svoj dom pronašli u prihvatilištu za beskućnike u Kaštelima’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)